| Pašlaik. :) | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
sweetsugar Tavā pasulē dzīvo tikai Kristena
Number of posts : 186 Join date : 15.10.09 Age : 28 Dzīvesvieta : Imanta.
| Tēma: Pašlaik. :) Otrdiena Novembris 24, 2009 2:05 pm | |
| Pašlaik. Noteikumi:Jāatbild uz dotajiem jautājumiem. - Citēt :
- Drēbes:
Mati: Ēdiens (pēdējais): Dzēriens (pēdējais): Dzirdu: Domas: Jūtas: Mīlu (patīk): Ienīstu: Gribu: Gaidu: Runājos ar: Pašlaik esmu atvēris: | |
|
| |
mazaa. Tavā pasulē dzīvo tikai Kristena
Number of posts : 358 Join date : 10.10.09 Age : 29 Dzīvesvieta : Eleja
| Tēma: Re:Pašlaik. :) Otrdiena Novembris 24, 2009 2:51 pm | |
| Drēbes: zili džinsi, baltas zeķes, maiciņa uz apm. 2,5cm platām lencītēm ar uzraxtu "I don't have a good side." Mati: Uzpīta bize. Ēdiens (pēdējais): Šokolāde. Dzēriens (pēdējais): Piparmētru tēja. Dzirdu: dziesmu : Muse - Uprising. Domas: Nedomāju bet dziedu. Jūtas: ām. kā šito saprast.? kipa. kā es tgd jūtos.? ja jā tad normāli. Mīlu (patīk): nesapratu īsti. Ienīstu: brāli, jo tiko atnāca no skolas. Gribu: Jogurtu un dejot. Gaidu: Mammu ar žurnālu un filmu. Runājos ar: nevienu. Pašlaik esmu atvēris: šo linku un cd vāciņu. | |
|
| |
agnetta Admins
Number of posts : 437 Join date : 06.08.09 Age : 29 Dzīvesvieta : Riga
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Otrdiena Novembris 24, 2009 3:14 pm | |
| Drēbes: Violetas treniņbikses un melns džemperis Mati:Blondais brīnums ir palaists vaļā Ēdiens (pēdējais):Vīnogas Dzēriens (pēdējais):Udens Dzirdu:Televizoru Domas:Jābeidz slimot Jūtas:gribu gulēt Mīlu (patīk): Mans dators Ienīstu:Klepu Gribu:GULĒT Gaidu:kad mamma atvedīs sīrupa speciālizlaidumu THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON Runājos ar:sevi Pašlaik esmu atvēris:ksfk.heavenforum.org | |
|
| |
TwilightHolic Tavā pasulē dzīvo tikai Kristena
Number of posts : 262 Join date : 07.08.09 Age : 30
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Piektdiena Novembris 27, 2009 9:51 pm | |
| Drēbes: krekliņš tāds ar garām rokā. virsū blūzīte. melnas treniņbikses,zeķes. Mati:sasieti astē. un kkur vēl sprādzītes sabāstas. Ēdiens (pēdējais):lay`s čipši. Dzēriens (pēdējais): lkm ūdens. Dzirdu:mūziku. un kko uz ielas baigi bļaujam : "Wooo." Domas: par rītdienu. n ēdienu. Jūtas:man kurkst vēders tpc es jūtu tikai viņu. Mīlu (patīk): Ienīstu: savu virtuvi, jo tā ir tik tālu. Gribu:ēst, rītdienu - New Moon. Gaidu: rītdienu. ;D Runājos ar: sevi un kaķi. Pašlaik esmu atvēris: ksfk.heavenforum.org, inbox.lv, WMP. | |
|
| |
| Tēma: Re:Pašlaik. :) Sestdiena Novembris 28, 2009 9:59 am | |
| Drēbes:pelēka maiciņa, pelēks džemperis džemperis,melnas trenniņbikses. Mati:sasieti astē. Ēdiens (pēdējais): maizītes. Dzēriens (pēdējais): kōla. Dzirdu: tv. Domas: par to cikos man jābūt gatavai lai brauktu uz jelgavu.;D Jūtas: uztraukums. (ka nepaspēšu.) Mīlu (patīk): Ienīstu: sevi. jo nevaru paspēt visu izdarīt. Gribu: ātrāk braukt. Gaidu: zvanus no draudzeneem. Runājos ar: kaķi. Pašlaik esmu atvēris: http://ksfk.heavenforum.org/ , draugiem.lv | |
|
| |
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Sestdiena Novembris 28, 2009 3:12 pm | |
| Drēbes:Džinsu bikses,krekls ar bruņurupuci ;D,jaka. Mati:Izlaisti. Ēdiens (pēdējais):Mandarīns. Dzēriens (pēdējais):Ūdens. Dzirdu:Pa televīzoru-Policijas akadēmiju. Domas:''Au,vajadzēs iedzert zāles pret galvas sāpēm.'' Jūtas:Satrauktas. Mīlu (patīk):New Moon. Ienīstu:Skolu. Gribu:Redzēt atkal NM. Runājos ar:Nevienu. Pašlaik esmu atvēris:Šo forumu,dr.lv,youtube.com,skype,torrents. | |
|
| |
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Otrdiena Decembris 01, 2009 9:32 pm | |
| Drēbes:t-krekls ar uzraxtu - pump your ego. pa virsu rūtains krekls. basketbōla šorti. baltas zeķītes. Mati:astē. Ēdiens (pēdējais):zāles. Dzēriens (pēdējais):tēja. Dzirdu:tv. Domas:gribu gulēt, bet jāskatās prison break. Jūtas:nogurusi. Mīlu (patīk):savu kaķi. Ienīstu:skolu. Gribu:padzerties un gulēt. Gaidu:filmu. Runājos ar:draudzeni. Pašlaik esmu atvēris:šo fōrumu,dr.lv,skype. | |
|
| |
Shiro Admins
Number of posts : 136 Join date : 06.08.09 Age : 29 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Sestdiena Decembris 19, 2009 1:29 am | |
| Drēbes: Pajamas Mati:Izlaisti Ēdiens (pēdējais): maizītes Dzēriens (pēdējais): sula Dzirdu: Sum 41 Domas: domāju līdzi dziesmas lirikām. Jūtas: satraukums, nedaudz skumjas Mīlu (patīk): Bada spēļu otro daļu. Izlasīju- vakar. Ienīstu: skolu un visus tās skolotājus (uzdod par daudz jaut.) Gribu: savu liecību Gaidu: 22.12. Runājos ar: ar agnetinu Pašlaik esmu atvēris: YT, goodreads, deviantart, šo forumu | |
|
| |
agnetta Admins
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Pirmdiena Janvāris 04, 2010 9:40 pm | |
| Drēbes:Melni džinsi un zilrūtains krekls Mati:Izlaisti un mežonīgi Ēdiens (pēdējais):Piparkūkas Dzēriens (pēdējais): ūdens Dzirdu:Mūziku Domas:Negribu uz skolu Jūtas:Nogurums Mīlu (patīk):Gossip girl Ienīstu:Skolu Gribu:Savu vāraddienu Gaidu:23.01 Runājos ar:sevi Pašlaik esmu atvēris:Skype, forums, dr.lv. face.lv | |
|
| |
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Otrdiena Janvāris 05, 2010 9:03 pm | |
| Drēbes: zaļš t-krekls, sarkani basketbōla šorti. Mati: ļoti nekārtīgi uzsprausti uz augšu. Ēdiens (pēdējais): šokolāde Dzēriens (pēdējais): tēja Dzirdu: tv Domas: stulbā skola. Jūtas: nogurums. Mīlu (patīk): kaķus.mjau. Ienīstu:s kolu. Gribu: tēju Gaidu: vasaru Runājos ar: sevi Pašlaik esmu atvēris: šo fōrumu un skype. | |
|
| |
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Sestdiena Februāris 27, 2010 5:29 pm | |
| Drēbes:krekls,bikses. Mati:izlaisti. Ēdiens (pēdējais):apelsīns. Dzēriens (pēdējais):tēja. Dzirdu:o-kartes akadēmiju pa tv. Domas:bāccc,kā galva sāp. Jūtas:satrauktas. Mīlu (patīk):savu kaķi. Ienīstu:skolu. Gribu:lai galvassāpes pāriet. Gaidu:plkst. 20:20. Runājos ar:mammu. Pašlaik esmu atvēris:forumu. | |
|
| |
agnetta Admins
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Svētdena Februāris 28, 2010 2:23 pm | |
| Drēbes:Melns topiņš un zili džinsi Mati:izlaisti un čolka atsprausta atpakaļ. Ēdiens (pēdējais): ābols Dzēriens (pēdējais):Kola Dzirdu:Sexsii slampu Domas:Fuck, rīt skola.! Jūtas:Nāk miegs Mīlu (patīk):laba grāmata Ienīstu:Skolu Gribu:ipodu Gaidu:Vasaru Runājos ar:kolas plastmasas pudeli Pašlaik esmu atvēris:iTunes, draugus, skaipu, forumu | |
|
| |
TwilightHolic Tavā pasulē dzīvo tikai Kristena
Number of posts : 262 Join date : 07.08.09 Age : 30
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Pirmdiena Marts 01, 2010 8:27 pm | |
| Drēbes: Džinsi, blūzīte, jaka. Mati: Izlaisti, priekšējie mati atsprausti atpakaļ. Ēdiens (pēdējais): baranka. ;D Dzēriens (pēdējais): kola. Dzirdu: kā dīvaini rūc manas tumbiņas un kā laptops elpo. ;D Domas: "Damn. es gribu dzert." Jūtas: nogurums. Mīlu (patīk): Kristena. ;D Ienīstu: laiku kāds ir tgd ārā. slapjš. ;@ Gribu: šo piektdienu. Gaidu: 13. martu. Runājos ar: nevienu. Pašlaik esmu atvēris: šo fōrumu, youtube, skype, dr.lv. | |
|
| |
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Pirmdiena Marts 01, 2010 8:52 pm | |
| Drēbes:T-krekls,džinsi. Mati:Izlaisti. Ēdiens (pēdējais):Kāpostu tītenis. Dzēriens (pēdējais):Sula. Dzirdu:Pa tv noslēguma cermonijas atkārtojumu olimpiskajām spēlēm. Domas:''Vēl tikai krievu valoda un būšu izmācījusies.^^'' Jūtas:Satrauktas,romantiskas. ;DDDDDDD Mīlu (patīk): *pārāk personiski...* ;DDDD Ienīstu:Skolūūū. Gribu:O-kartes akadēmiju šodien plkst. 21.05 Gaidu:O-kartes akadēmiju. Runājos ar:Savu ģimeni. Pašlaik esmu atvēris:youtube,ksfk,notepad. | |
|
| |
| Tēma: Re: Pašlaik. :) Trešdiena Maijs 26, 2010 7:43 pm | |
| Drēbes:Džinsi,Dinamo Rīgas krekls. ;DDD Mati:Izlaisti. Ēdiens (pēdējais):Kellogi. ;DD Dzēriens (pēdējais):Piens. Dzirdu:Kā mamma runā ar ciemiņu. ;D Domas:Kaut ātrāk tā vasara pienāktu. Jūtas:Bēdīgas. Mīlu (patīk):Adams Lamberts,hehe. <3 ;DD Ienīstu:Skolu. Gribu:Vasaru. Gaidu:10.jūliju Runājos ar:Mammu. Pašlaik esmu atvēris:Photoshop,ksfk. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Pašlaik. :) | |
| |
|
| |
| Pašlaik. :) | |
|